top of page
  • Foto van schrijverbettinemeijer

Het logo van New Health Yoga Therapy - Phoenix rising


Ken je de legende van de Feniks (of Phoenix), de vuurvogel? Voor mij was dit de perfecte metafoor voor New Health Yoga Therapy (NHYT), en daarmee ook de inspiratie voor het logo.

De oude Grieken geloofden dat er een vogel bestond, de Feniks, die om de zoveel jaar verbrandde. Zijn opvolger zou dan uit de as verrijzen. De Feniks stond daarmee symbool voor de transformatie en wedergeboorte, een nieuw begin. Dat is ook precies wat ik jou wil bieden met New Health Yoga Therapy, een nieuw begin waarbij je boven jezelf uitstijgt. Ik help je graag om je beter te voelen in je hoofd, in je lichaam, in jezelf.

Daarnaast staat de Feniks voor mij ook symbool voor het einde van mijn yogastudio tijdens de pandemie ruim twee jaar geleden, en voor het nieuwe begin dat ik nu maak. New Health Yoga Therapy is de nieuwe Feniks, die voortkomt uit het einde van mijn yogastudio :-).

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page