top of page
NEW HEALTH yogatherapy Haarlem Bettine Meijer

Klaar voor de start?

Maak vrijblijvend kennis om erachter te komen wat New Health Yoga Therapy voor jou kan betekenen. Deze eerste kennismaking is gratis, online, en duurt ongeveer 20 minuten.

Tijdens deze eerste kennismaking kun je mij alvast vertellen wat voor jou de (hoofd)reden is om Yogatherapie te overwegen en kan ik je vragen beantwoorden. Ik vertel je dan meer over hoe ik werk en hoe het vervolgtraject er uit zou kunnen zien.

 

Ter voorbereiding op de eerste sessie stuur ik je per e-mail een korte vragenlijst. Het is handig wanneer je deze in elk geval de dag vóór jouw eerste sessie aan mij terugstuurt. De eerste sessie is een zorgvuldige intake waarin we een compleet beeld van jouw gezondheid schetsen en bespreken hoe het met je gaat op dit moment.

 

Op basis van alle informatie uit onze kennismaking, de door jou ingevulde vragenlijst, en de uitgebreide intake maak ik vervolgens een persoonlijk plan gericht op jouw hulpvraag en wensen.

Vervolgens bepalen we samen welk Programma in jouw geval het meest passend is. In aanvulling op jouw Programma kun je tussentijds of na afloop van jouw Programma altijd extra sessies bijboeken.

Elke keer als je komt, bespreken we hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt. Waar nodig is er altijd ruimte om het oorspronkelijke plan aan te passen om beter tegemoet te komen aan jouw wensen van dat moment.

Gezondheidsvragen waar Yogatherapie onder andere bij kan helpen:

  • Spier- en gewrichtsklachten, zoals artrose, hypermobiliteit, en rugklachten.

  • Hart- en vaatziekten, zoals hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, en herstel na hartoperaties.

  • Luchtwegaandoeningen, zoals astma, chronische longziekte (COPD), hyperventilatie, herstel na COVID-19, en Langdurige COVID-19.

  • Neurologische aandoeningen, zoals Migraine, Multiple Sclerose, de ziekte van Parkinson, en Fybromyalgie.

  • Spijsverteringsklachten, zoals het prikkelbare darm syndroom (PDS), constipatie, en opgeblazen gevoel.

  • Hormoon gerelateerde klachten, zoals Premenstrueel Syndroom (PMS), zwangerschaps- of postnatale klachten, overgangsklachten, en fertiliteitsproblemen.

  • Immuunsysteem gerelateerde klachten, zoals auto-immuunziekten, en Diabetes.

  • Herstel na kanker of ter ondersteuning in een behandeltraject voor kanker.

  • Mentale gezondheidsklachten, zoals burn-out, stress, angst- en paniekaanvallen, en trauma.

  • Het (verder) ontwikkelen van jouw bestaande yoga practice, of van een veilige “home” practice.

Kortom, of het nu gaat om vermindering van chronische pijn, herstel van burn-out, meer profijt van je bestaande yoga practice, of een van de andere gezondheidsvragen, maak kennis om de mogelijkheden voor jou te bespreken! 

NEW HEALTH yogatherapy Haarlem Bettine Meijer
bottom of page