top of page
NEW HEALTH yogatherapy Haarlem Bettine Meijer_edited.jpg

The key to well-being

Welkom
NEW HEALTH yogatherapy Haarlem Bettine Meijer

Welkome to New Health
yoga therapy

de yogatherapie studio gericht op het optimaliseren van jouw gezondheid en welzijn.

Hoe fijn zou het zijn als je wist wat je kon doen om minder pijn te ervaren en makkelijker te bewegen? Of hoe je écht je hoofd even “uit” kon zetten? Of hoe je beter zou kunnen slapen? Of hoe je je energieker zou kunnen voelen?

Diederik (62)

Revalidatie na een terugkerende rugblessure en een recente hartoperatie waren voor mij de hoofdredenen om bij Bettine te starten. Mijn grootste winst van het werken met Bettine is dat ik mijn mobiliteit terug heb en voor het eerst in jaren pijnvrij door het leven ga

Yildiz (47)

Ik kwam bij Bettine omdat ik niet lekker in mijn vel zat, omdat mijn schildklier niet goed werkte. De ene keer kon ik meer mijn verhaal kwijt, de andere keer was de sessie fysiek weer intensiever, maar het klopte altijd voor mij.

Astrid (40)

Ik begon bij Bettine omdat ik meer zachtheid in mijn lichaam en in mijn leven wilde integreren, naast de krachttraining die ik doe. Mijn grootste winst is dat ik yoga op mijn eigen manier in mijn leven heb kunnen integreren en ik voel me niet meer stijf.

NEW HEALTH yogatherapy Haarlem Bettine Meijer

Bettine Meijer

Yogatherapeut C-IAYT

"Ik zie elk mens als een puzzel. Soms is die puzzel een beetje door elkaar gehusseld. Soms zijn bepaalde stukjes heel hard op de verkeerde plek geduwd om ze "passend te maken". Ik help je om jouw puzzelstukjes te ordenen en waar nodig rustig uit elkaar te halen, zodat jij ze daarna op de juiste plek terug kunt leggen, omdat alleen jij precies weet waar ze thuishoren."

bottom of page